Tudengid kinkisid õppealameistrile näituse

Eduard Vilde muuseumi Kastellaanimaja Galeriis avatakse kolmapäeval, 10.septembril kl 17 Eesti Kunstiakadeemia hinnatud õppealameistri Rein Randma „Ülevaatenäitus“. Antud näitus on EKA stenograafia osakonna üliõpilaste ja kolleegide tänuavaldus ja kingitus Randmale kui kauaaegsele õppealameistrile ja nõuandjale.

Rein Randma on lõpetanud ERKI ruumi- ja mööblikujunduse eriala 1978. aastal. Joonistamise, maalimise ja graafikaga tegeleb aktiivselt alates 1975. aastast. Randmal on olnud mitmeid personaalnäitusi, mis on toimunud muuhulgas Eesti Kunstiakadeemia galeriis, Queens Theatre’is Londonis ja Tallinna Keskraamatukogus. Näitusele on valitud üle 20 töö, millest suurema osa moodustab maal ja graafika. Rein Randmad paelub enim loodus ja portreed, mõlema puhul on kunstnik leidnud erilise sideme ning lähenemisviisi.

“„On tähtis otsida ja näha enda ümber seda head ja ilusat, mida tegelikult on väga palju – nii inimestes, looduses kui ka kunstiloomingus,“” ütleb Randma oma loomingu iseloomustamiseks.

Näitus jääb avatuks 28. septembrini 2014.

Lisainfo www.linnamuuseum.ee/vilde

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht