XXII Viljandi pärimusmuusika festivali kontsertide üksikpiletid müügil

Alates eelmisest nädalast saab lisaks festivalipassidele soetada ka üksikkontsertide pääsmeid. Festivali põhiprogramm on paigas ja www.folk.ee kodulehelt saab informatsiooni nii esinemispaikade kui toimumisaegade kohta.

Festivali programmipealiku Tarmo Noormaa sõnul on kava taaskord koostatud nii, et peaesinejad astuvad nelja päeva jooksul üles kaks korda, et kõigil huvilistel oleks võimalus nende kontsertidest osa saada. Festival algab neljapäeval, 24. juulil, traditsioonilise avamisetendusega ja lõppeb pühapäeva öösel vastu esmaspäeva, pärimusmuusika aidas toimuva suure lõpupeoga.

Tavapäraselt on kontserdipaikadena esindatud Kaevu- ja Kirsimägi, Jaani kirik, pärimusmuusika ait ja Viljandi muuseumi hoov. Uue esinemispaigana lisandus tänavu Viljandi vastvalminud lauluväljakul paiknema hakkav A. Le Coq’i lava.

Käimas on ka ajakirjanike akrediteerimine XXII Viljandi pärimusmuusika festivalile. Kuni 16. juulini saavad tänavust pärimuspidu kajastada soovivad ajakirjanikud, fotograafid ja blogijad festivali kodulehel täita vastava akrediteerimisvormi. Selle aasta festival ootab sarnaselt varasematele ligi 200 ajakirjanikku. Enamus neist saab olema Eestist kuid loomulikult on oodatud kajastajad ka mujalt maailmast. Eelmistel aastatel on esindatud olnud nii Baltimaad, Skandinaavia kui Kesk-Euroopa riigid. Lisainfo ja akrediteerimisvorm on leitavad siit: http://www.folk.ee/festival/pressituba

Viljandi pärimusmuusika festival toimub tänavu 24.-27. juulini. Festivalil astub üles kokku ligi 300 esinejat 80 kontserdiga. Põhiprogrammi esinejate hulka kuuluvad Etran Finatawa (Niger), Canzoniere Grecanico Salentino (Itaalia), Cedric Watson (Ameerika Ühendriigid), Feten Feten (Hispaania) jpt. Kõigi üles astuvate artistide lugusid saab kuulata siit: www.folk.ee/ festival/folgiraadio. Lisaks põhiprogrammile saab tavapäraselt osa õpitubadest, regilaulupesast, muinasjututoast, PÖFF filmiprogrammist ja öistest sussisahistamistest.

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht