Ideekonkurss lühtirte ideekavandite saamiseks Eesti Londoni saatkonna uude esindushoonesse

Välisministeerium kuulutas välja 25.04.2014 riigihangete registris ideekonkursi kunstiteose ideekavandite (edaspidi kavandid) saamiseks Eesti Vabariigi suursaatkonna Londonis uude esindushoonesse. Renoveeritava saatkonnahoone vastuvõturuumidesse otsitakse erinevate lühtrite ideelahendusi. Kavandid peavad oma disainilt sobituma hoone ajaloolise interjööri ning sisearhitektuurilise lahendusega, samas andma ka vastavasse esindusruumi normijärgse valgustuse.

Kunstiteose tellimise konkursil hinnatakse anonüümseid kavandeid. Sellele eelneb kooskõlas riigihangete seaduse ja võistlusjuhendiga pakkuja kvalifitseerimine välisministeeriumi vastava komisjoni poolt. Tagamaks konkursi tulemusena tellitava kunstiteose kõrget kunstilist taset, on moodustatud kavandite hindamiseks žürii, milles osalevad loomeliitude esindajatena Eesti Sisearhitektide Liidust Margit Argus ja Aap Piho. Välisministeeriumi esindajana kuulub žüriisse valgustuse ekspert Priit Tiimus.

Lähteülesande tutvustamiseks, samuti selgitamaks ideekonkursil osalemise tingimusi, korraldab välisministeerium 12. mail 2014 kell 11 kõigile huvilistele mõeldud infotunni. Infotund toimub välisministeeriumis, sisenemine Lauteri tn 2 asuva külalispääsla kaudu ja kaasa palume võtta isikut tõendav dokument. Olete oodatud!

NB! Eelregistreerimiseks žürii ja kvalifitseerimiskomisjoni sekretäri Vivian Saarpere (vivian.saarpere@mfa.ee, 6377 412) kaudu palume edastada infotunnil osaleja ees- ja perekonnanimi ning isikut tõendava dokumendi nimetuse ja numbri hiljemalt 12.05.2014 kell 10:00.

Ideekonkursi kutse on avaldatud riiklikus riigihangete registris aadressil:https://riigihanked.riik.ee/register/HankedOtsing,resulthankedotsing.sdirect. Riigihanke viitenumber on 151811 . Osalemistaotluste ja kavandite esitamise tähtaeg on 16.06.2014 kelle 13.00 (välisministeeriumi külalispääslas on avatud ka vastav register).

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht