Tänavakunstifestival Stencibility

23.-27. aprillil toimub Tartus ja Võrus tänavakunstifestival Stencibility. Festivali eesmärk on tunnustada tänavakunstnikke, kes on rikastanud avalikku ruumi, tõsta kogukonna tähelepanu ja teadlikkust ümbritseva suhtes ning luua linna uusi kvaliteetseid teoseid.

Selle aasta programm koosneb 3 seinamaalingu teostamisest Tartu ja Võru linnaruumi, Tartu tänavakunsti kaardi (http://goo.gl/maps/EwBYW) paberversiooni esitlemisest ning tänavakunstnike näitusest “Purgist välja lastud džinn”. Lisaks sellele festivali pidu ja festivali päev loengute, töötubade ja filmiga ning Tartu tänavakunsti tutvustavad giidiga rattatuurid.

PROGRAMM:

Seinamaalingud

23.-24. aprill – MinaJaLydia ja Kairo seinamaaling Võrus

23.-25. aprill – Thobeki ja Rudensi (Läti) seinamaaling Tartus

23.-26. aprill – MTO (Prantsusmaa) seinamaaling Tartus

Avalikud üritused

25. aprill kl 18 – Tartu tänavakunsti tutvustav rattatuur (kogunemine Arhiivi ees, registreerimine stencibility@gmail.com, osalemine 3€)

25. aprill kl 21 – festivali pidu ja näituse avamine – Stencibility sünnipäevapidu koos tordi ja DJ-dega. Ruudu Sandra kureeritud tänavakunstnike näituse “Purgist välja lastud džinn” avamine.

26. aprill kl 18 – Tartu tänavakunsti tutvustav rattatuur (kogunemine Arhiivi ees, registreerimine stencibility@gmail.com, osalemine 3€)

27. aprill kl 13- festivali päev – ettekandeid peavad Jari Tamminen, Margus Tamm ning Marika Agu, filmi “Art4Space” linastus, Okeiko, Maari ja Meeta juhendatud töötoad ning lastele tutvustavad eritehnikaid TKK maalikunstiosakonna tudengid Heliisa ja Laura.

Festivali keskmeks on kultuuriklubi Arhiiv (Vanemuise 19).

Vaata lisa:

www.stencibility.eu

www.facebook.com/stencibility

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht