Fotonäitus “Integratsioon ON piltides” Tallinnas

5. märtsil kl. 16 avatakse Eesti Rahvusraamatukogu suures saalis fotonäitus, mis valmis Ukraina Noorsoo Liidu Eestis projekti “Integratsioon ON piltides” raames. Kutseline fotograaf Olena Kovpak on teinud 30 portreefotot, mis näitavad Eestis elavate immigrantide elu.

Need inimesed on tulnud Eestisse maailma eripaikadest ning töötavad erinevates sotsiaal- ja majandusvaldkondades, tegelevad kultuuri ja loominguga. Igaüks neist läbis oma integreerimisteekonna, ületades raskusi ja rõõmustades edusammude üle, leides uusi sõpru ja luues perekondi. Iga foto on väljendusrikkalt jäädvustatud hetk immigrandi elust Eestimaal.         

Näituse avamisele on kutsustud projektis osalenud erirahvuste esindajaist fotomodellid – albaanlased, ukrainlased, soomlased, liivlased, ameeriklased, venelased ja teised inimesed, kes on leidnud Eestis oma teise kodumaa. Huvilistele jagavad nad oma lõimumiskogemusi.

Tallinnas avatakse projekti “Integratsioon ON piltides” teine näitus, mis jääb avatuks 26. märtsini. Esimestena nägid seda tartlased, pärast Tallinnat eksponeeritakse fotonäitust veel Pärnus, Narvas, Kohtla-Järvel ja Jõhvis. Näitust saab külastada tasuta.

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht