Telliskivi pop-up muuseumis näitus ja vestlusõhtu

Reedel, 7. veebruaril) avatakse Telliskivi pop-up muuseumi välisseintel õpilaste kunstinäitus „Minu tuleviku Telliskivi" ja 18.15 toimub muuseumis ka esimene vestlusõhtu.

Näitusel saab tutvuda Pelgulinna Gümnaasiumi ja Ristiku Põhikooli õpilaste nägemusega Telliskivi tänavast ja selle tulevikust. Kunstiprojekti algatajaks on Pelgulinna Gümnaasiumi kunstiõpetaja Jüri Mäemat. Projekti eesmärgiks on suunata õpilasi märkama paikkondlikku arhitektuurikeskkonda ja seda loovalt edasi arendama.

Näitus jääb avatuks kuni 14. veebruarini.

Reedel, 7. veebruaril, toimub Telliskivi pop-up muuseumis ka esimene vestlusõhtu. Õhtu keskmes on Telliskivi tänava elanik. Küsime, milline on elu Telliskivi tänaval aastal 2014, kuidas on see aastate jooksul muutunud ja mida oodatakse tulevikult. Külas on Pille-Maris Arro Pelgulinna Seltsist, Juho Kalberg Telliskivi Seltsist ja teised telliskivilased. Alustame 18:15. Kõigil tulijatel on võimalus ka omalt poolt teemasid kommenteerida ning küsimusi esitada. Vestlus salvestatakse.

Kõik huvilised on oodatud kaasa mõtlema ja rääkima!

Telliskivi pop-up muuseum on Tallinna Linnamuuseumi eestvõttel 1.-14. veebruarini  avatud ajutine muuseum Telliskivi Loomelinnakus. Ettevõtmisega soovime tutvustada muuseumi kogudes talletatud Telliskivi tänava ajaloo- ja kultuuripärandit ning kaasata kohalikke senisest enam muuseumi tegemistesse. Telliskivi pop-up muuseumi leiab Telliskivi tänava ääres asuva A2 hoone 1. korruselt pop-up poe pinnalt.

Täpsem info:
www.telliskivimuuseum.weebly.com

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht