Tallinna Keskraamatukogu täiskasvanute lugemisprogramm alustas teist hooaega

Tallinna Keskraamatukogus algas täiskasvanud lugejatele suunatud lugemisprogramm „Raamatuga kevadesse“. Väärtkirjandust propageeriv lugemisprogramm on pühendatud Balti keti 25. aastapäevale ja tugineb Lennart Meri sõnadele: „Ahelatest vabastatud inimene on looja“.

Sellest juhtmõttest lähtudes koostasid Tallinna Keskraamatukogu raamatukoguhoidjad viiekümnest teosest koosneva valiku. Uuendusena on programmi passis märgistatud raamatud, mida on võimalik laenata ka e-raamatukogust ELLU. Lisaks raamatutele on programmi lisatud ka filmid, mille vaatamiseks saab broneerida Tallinna Keskraamatukogu muusikaosakonna (Estonia pst 8) videosaali. Lugemisprogrammi passe saab küsida Tallinna Keskraamatukogu eestikeelse kirjanduse osakonnast, muusikaosakonnast, kõikidest haruraamatukogudest ja raamatukogubussist Katarina Jee.

Kord kuus loositakse kõigi osalejatele vahel välja autogrammiga eesti kirjanike uudisteoseid. Parimad lugemissoovitused ja sisukamad kommentaarid avaldatakse Tallinna Keskraamatukogu veebilehel.

Programmis osalejatele, kes on 2014. a 19. maiks läbi lugenud ja tagasisidet andnud vähemalt 15 teose kohta, on auhinnaks pilet Tallinna Linnateatri 2014. aasta etendusele.

Programmi tutvustuse koos raamatuvalikuga leiab aadressilt www.keskraamatukogu.ee.

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht