Lõppesid eestikeelse Vikipeedia ühistalgud

Kolmapäeval, 21. mail kuulutati Euroopa Majas välja neljandate Vikipeedia tõlketalgute ning tänavu esmakordselt toimunud psühholoogiatalgute võitjad.

Tõlketalgute peaauhind, 1000-eurone reisitšekk läks žürii üksmeelse otsusega Epp Velbrile, kes on üks aktiivsemaid eesti vikipediste ning ka varem tõlketalgutel osalenud. Euroopa Parlamendi 300 euro suuruse eriauhinna Euroopa-teemaliste artiklite eest pälvis Andry Arro. MTÜ Wikimedia Eesti uue kaastöölise preemia anti Kristiina Kuslapuule. Väiksemaid auhindu jagus veel rohkem kui kümnele talgulisele ning kõigile žürii hinnangul äramärkimist väärinud tõlkijatele kinkis Tallinna Ülikooli Kirjastus raamatu.

Psühholoogiatalgute peaauhinna võitis Kristiina Kuslapuu  positiivse psühholoogia tervikliku teemakäsitluse eest. Kõrvalauhinnad pälvisid Andry Arro ja Madis Vasser.

Euroopa Komisjoni Eesti esinduse, MTÜ Wikimedia Eesti ja Tallinna Ülikooli Kirjastuse koostöös korraldatud tõlketalgud olid järjekorras neljandad. Ajavahemikul 21. veebruarist kuni 21. aprillini 2014 lõid või täiendasid tõlketalgute 53 osalejat kokku rohkem kui 400 artiklit.

Tänavu esmakordselt toimunud psühholoogiateemaliste talgute eestvedajaks on Eesti Psühholoogiaüliõpilaste Selts.

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht