Interaktiivne teraapiaseanss ja kohtumine kunstnikega Y-galeriis

Y-galerii

Kolmapäeval, 23. jaanuaril kell 17.00 avaneb kõigil huvilistel võimalus tutvuda lähemalt näitusega „Tiiu Lind“, noorte kunstiüliõpilaste ja nende ideede tagamaadega. 

Kohal on Tiiu Lind, Matthias Sildnik, Edgar Tedresaar, Tanel Tolsting ja näituse kuraator/õppejõud Jaan Elken. 

*Uksed avab Tiiu Lind`i vastuvõtukabinet. Psühhiaatri vastuvõtul saab kõik südamelt ära rääkida. *Arutelud ja küsimused kunstiteoste, aga ka üldisemalt kunsti teemadel. 

Näitus on koostatud Tartu Ülikooli maalikunsti õppetooli ainekursuse „Maal/dekonstruktsioon“ tulemina ning päädib vastavalt ainekaardi kirjeldusele üliõpilaste teostatud näituseprojektiga, magistrikursuse juhendaja on antud kontekstis ka näituse kuraatori rollis. Maalikunsti kui meediumi kõrval on väljendusvahenditena kasutusel environment/ruumi-installatsioonid, videod, tegevuskunst jmt. Näituse ettevalmistusprotsessis toimuvatelt läbirääkimistelt ja interdistsiplinaarsetelt rühmateraapiatelt siirdutakse avatud silmade ja kõrvadega otse ellu, maalikunstnikud ei sulge silmi meid 2012 ja 2013 aastal Eestis ümbritseva reaalsuse ees. 

Näitus TIIU LIND räägib sellest, mis võib vabalt juhtuda meie kõigiga. Galeriiruum on antud näituseprojekti raames tuunitud kõigile avatud ennetus- ja ravikeskuseks. Näituse ülesehituses märkab vaataja kokkulangevusi meditsiiniasutustes (kliinikud, haiglad, apteegid jne) kogetuga – ooteruumid, vastuvõtunumbrid, haiguslood jne. 

Loe ka: http://www.sirp.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=16948

Näitus jääb avatuks kuni 27. jaanuarini 2013. 

Toetab Eesti Kultuurkapital.

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht